Qui som?

Som un grup de persones de Salt (el Gironès) i rodalies, tan d’origen català com senegalès, interessades a cooperar en el desenvolupament integral del poble de Boulembou, (Mboulembou) a la comunitat rural de Maka Colligantang, a la regió de Tambacounda al Senegal.

L’Associació Amics de Boulembou, es constitueix el novembre de 2006, i des d’aleshores portem a terme diversos projectes amb l’objectiu de millorar les condicions de vida del poble.

Els projectes es decideixen parlant en Assemblea a la plaça de Boulembou, que és oberta a totes les persones del poble. La nostra associació és aconfessional i igualitària, i respecta les creences religioses individuals.

La contrapart a Boulembou, és l’Associació Meragemou, la qual vehicula les demandes i coordina els participants locals en els projectes que es porten a terme. El president és el Sr. Souleyman Diagouraga i el tresorer el Sr. Lamine Cissokho.

L’Associació es finança amb els donatius dels socis, amb activitats com ara l’Escudella Solidària, la Cursa, i demana el suport econòmic a institucions i entitats que preveuen destinar fons al desenvolupament internacional.